Luo kotiisi boheemia hotellitunnelmaa juuttimatoilla

Koronaepidemia on saanut aikaan sen, että moni meistä on viime aikoina viettänyt tavallista enemmän aikaa kotona. Etenkin kaukomatkat ovat jääneet väliin ja moni saattaakin kaivata kaukomaiden usein melko boheemia hotellitunnelmaa. Mieli saattaa harhailla Balille, jossa olisi niin ihanaa viettää lomaa riippumatossa maisemia ihaillen. Tällaisessa tilanteessa yksi hyvä vaihtoehto on luoda omaan kotiin boheemia hotellitunnelmaa esimerkiksi juuttimattojen ja muiden boheemiin sisustustyyliin sopivien elementtien avulla. Löydät tästä artikkelista vinkkejä laadukkaiden juuttimattojen ostamiseen ja boheemin hotellitunnelman luomiseen omassa kodissasi.

Mistä laadukkaat juuttimatot?

Laadukas juuttimatto on näppärintä tilata netin kautta Trendcarpetilta. Säästät netistä tilaamalla vaivaa, aikaa ja rahaa, ja voit tilata samalla useammankin boheemiin tyyliin sopivan maton maksuttomalla toimituksella tästä luotettavasta verkkokaupasta. Et edes joudu odottamaan tilaamiasi mattoja kauaa, sillä jos teet tilauksesi arkena kello 16.00 mennessä, postittaa Trendcarpet tilauksesi vielä saman päivän aikana. Muutoinkaan tilaamiseen ei sisälly riskejä, sillä elleivät tilaamasi matot sittenkään sovi kotiisi, voit myös palauttaa ne Trendcarpetille maksutta.

Juuttimattojen plussat

Ihanan boheemit juuttimatot tuovat kotiisi boheemia tunnelmaa edulliseen hintaan! Kiva juuttimatto löytyy nimittäin Trendcarpetilta jopa alle 25 eurolla. Se on pieni hinta siitä, että boheemilla tyylillä sisustetussa kodissa mieli lepää ja ajatukset palaavat helposti omiin lempilomakohteisiin ja niiden upeisiin maisemiin. Jos siis kaipaat Balille, mikset toisi kotiisi pienen palan Balia?

Juutti on kasvikuitu, minkä ansiosta siitä valmistetut matot ovat vahvoja ja kestäviä. Juutti on myös ekologinen materiaali, onhan se puhdasta luonnonmateriaalia. Tämän ansiosta juuttimatto huokuukin 100-prosenttista luonnollisuutta.

Boheemin hotellitunnelman elementtejä

Juuttimatot ovat boheemin hotellitunnelman tärkeimpiä elementtejä. Niiden lisäksi kannattaa tutustua myös Trendcarpetin hamppumattoihin, jotka muistuttavat ulkonäöltään juuttimattoja, mutta ovat toisesta kasvista valmistettuja. Myös hamppumatot sopivat oivallisesti boheemiin tunnelmaan.

Ellet halua sisustaa koko kotiasi boheemiksi pesäksi, voi olla hyvä idea sisustaa boheemilla tyylillä vaikkapa jokin kodin pieni soppi, yksi huone, lasitettu parveke tai terassi. Näin tähän soppeen on helppo vetäytyä omalle minilomalle rentoutumaan raskaan arjen keskellä. Mieti millainen ratkaisu sopii parhaiten juuri sinulle, perheellesi ja omaan kotiisi!

Rönsyilevät viherkasvit ovat monen boheemin kodin tärkeimpiä sisustuselementtejä. Viherkasveja kannattaakin hankkia runsaasti ja niitä kannattaa asetella kotiin kerroksittain. Kokeile vaikkapa repaleisia peikonlehtiä, vehreitä traakkipuita tai kiemuraisia muratteja ja tuo viherkasvien runsauteen vielä kivaa kontrastia lisäämällä sinne tänne piikikkäitä kaktuksia.

Erilaiset makrame-työt, ryijyt sekä seinävaatteet sopivat hyvin boheemiin sisustukseen. Nyt onkin aika tutustua isovanhempien vinttien kätköihin, sillä niistä voi löytyä esimerkiksi suuria ja värikkäitä käsinkudottuja ryijyjä, jotka sopivat hyvin boheemiin kotiin. Toisaalta juuri nyt monissa boheemeissa kodeissa suositaan erityisesti herkkiä käsin punottuja makrame-töitä, joita on tarjolla jopa kissoille.

Entäpä sitten valaistus? Monen boheemin kodin valaistusratkaisuina on käytetty komeita bambuvarjostimia, jotka kruunaavat boheemin kodin upean sisustuksen. Älä siis pelästy suuria ja näyttäviä valaisimia, vaan lähde valaisinostoksille avoimin mielin!