Esittelyssä Hotel Fabian

Hotel Fabian on yksi Helsingin vieraanvaraisimmista boutique-hotelleista. Hotelli sijaitsee Helsingin keskustassa, suoraan pääkaupunkimme sydämessä ja on tullut tunnetuksi erityisen vieraanvaraisesta ilmapiiristään.

Kenelle Hotel Fabian sopii?

Fabian on hyvä tukikohta sinulle, joka haluat tutustua Helsingin sydämeen, kuten Kauppatoriin, Esplanadin puistoalueeseen tai kaupungin Designmuseoon. Fabian on pieni hotelli, minkä ansiosta sen työntekijöillä on tavallista enemmän aikaa asiakkailleen. Hotellin motto onkin: ”Viivy toki pidempään – We Don’t Mind If You Stay Longer!”.

Tässä hotellissa työntekijöiden kunnia-asiana on toivottaa hotellin vieraat tervetulleiksi ihan kuin kyseessä olisi vanha ystävä. Työntekijöillä on myös aikaa opastaa vieraitaan löytämään heille sopivia vierailukohteita, kuten suosittuja ravintoloita tai parhaita koirapuistoja. Näin myös ensimmäistä kertaa Helsingissä vierailevat turistit löytävät helposti kaupungin parhaisiin nähtävyyksiin.

Viihtyisä Hotel Fabian toivottaa toki myös lähilomalaiset tervetulleiksi ja auttaa heitä näkemään heidän kotikaupunkinsa aivan uudenlaisesta näkökulmasta käsin. Tällainen pieni miniloma ei olekaan lainkaan hullumpi vaihtoehto – ainakaan, jos sen viettää Hotel Fabianissa.

Voit tutustua hotellin keskeisiin työntekijöihin jo etukäteen ennen lomaasi. Hotellin vastaanottopäällikkönä toimii Mats Lindfors, joka kuvailee Hotel Fabiania kuin toiseksi kodikseen. Hotellin vuoropäällikkönä toimii Jan Backlund, joka aloitti alalla yövuoroissa. Hotellin johtajana toimii Kati jousimies, joka johtaa Fabianin lisäksi myös lähellä sijaitsevaa Hotel Lilla Robertsia.

Vehreä sisäpiha mukavaan oleiluun

Kesällä yksi hotellin viehättävimmistä piirteistä on sen upean vehreä ja valoisa sisäpiha, jonne suorastaan tulvii luonnon omaa, piristävää valoa. Sisäpiha on viihtyisä oleskelupaikka, josta pääsee nopeasti takaisin kaupungin vilinään ja sykkeeseen. Keskeinen sijainti tekeekin hotellista houkuttelevan kohteen, mutta vaikka hotelli sijaitseekin näin keskeisellä paikalla, tarjoaa se tästä huolimatta mahdollisuuden myös mukavaan oleiluun ulkona kaikessa rauhassa.