Suomen suosituimmat hotellit

Tunnelmallisen ja tavallisesta arjesta irtiottoa tarjoavan hotellin palvelut saavat sekä mielen virkeäksi että jaksamaan paremmin kaikissa elämäntilanteissa. Ennen varsinaista loman alkua on mukava jo mielessään lähteä matkalle ja vaikkapa lukea verkosta maailman suosituimmista hotelleista. Maailman ylellisimmät hotellit valtavine uima-altaineen ja kattoterasseineen ovat netissä kaikkien ihailtavana. Tutustutaan seuraavaksi Suomen suosituimpiin hotelleihin mukavasti verkossa.

Hotelli ja Kulttuurikeskus Hanasaari, Espoo

Hotelli ja Kulttuurikeskus Hanasaari sijaitsee silmiähievelevän kauniilla paikalla meren äärellä. Hoteliin kuuluva ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus tarjoaa muun muassa kokoushotellin palveluita ja kehittää Suomen ja Ruotsin tärkeää vuorovaikutusta. Hanasaaren upeassa hotellissa aterioit kuninkaallisesti runsaan ruokapöydän ääressä ja heräät virkistyneenä makoisien yöunien jälkeen. Hotellissa on 66 huonetta, takka- ja saunatilat sekä paikan erikoisuus lämmin uima-allas. Kokonaisuuden täydentävät merellinen maisematerassi, kuntosali ja à la carte -ravintola. Vieraanvarainen hotelli sijaitsee osoitteessa Hanasaarentie 5, Espoo.

Hotel Lilla Roberts, Helsinki

Hotel Lilla Roberts tarjoaa palveluitaan mukavuutta rakastaville, romanttisille nautiskelijoille, eli aivan jokaiselle pienelle tai isommalle hotellilomalle lähteneelle matkailijalle. Hotel Lilla Roberts tarjoaa todellista arjen luksusta huikean tiikerikuosin, kauniin kullan ja dramaattisen mustan sävyisissä hotellihuoneissa. Kokonaisuus on todella ylellinen ja harmoninen, joten huoneet sopivat vaativaankin makuun. Runsaista ja herkullisista ateriakokonaisuuksista löytyy myös gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja. Hotellin vanhimman osan on suunnitellut kuuluisa arkkitehti Selim. A. Lindqvist. Hotel Lilla Roberts palvelee osoitteessa Pieni Roobertinkatu 1–3, Helsinki.

Romanttinen miljöö voi antaa ideoita myös kodin sisustustrendeihin. Muistathan, että verkosta löytyy monenlaisia toinen toistaan hienompia sisustusideoita. Miltä kuulostaisi rakkaaseen valokuvaan laitettu tyylikäs kehys, jonka itse voi valikoida monien vaihtoehtojen joukosta? Entäpä tyylikkäät peilit ja julisteet uusilla kehyksillä, joten ei muuta kuin tutustumaan monipuolisiin sisustusratkaisuihin verkossa.

Hotel Tegel

Hotel Tegel sijaitsee läntisellä Uudellamaalla Raaseporin Pohjan kunnassa kauniin Fiskarsinjoen varrella. Viehättävän hotellin ikkunat tarjoavat maiseman tunnelmalliseen ruukkikylään, josta löytyy aidon nostalgisia käsityöläispuoteja ja panimoita. Hotel Tegel tarjoaa herkullista lähiruokaa kaikkine herkkuineen, joten ei muuta kuin paikan päälle tutustumaan. Hotelli löytyy osoitteesta Fiskarsintie 9, 10470 Fiskars. Vietettyäsi mukavan hotelliyön herää usein halu sisustaa oma makuuhuone tunnelmallisen hotellin tapaan. Mukavia vinkkejä on runsaasti tarjolla verkossa, joten ei muuta kuin poimimaan netin parhaimmat ideat.

Hotelli Sveitsi, Hyvinkää

Hotelli Sveitsi, Hyvinkäällä tarjoaa monenlaista liikunnallista aktiviteettia sekä alueen parhaimmat hotellihuoneet omalla saunalla varustettuna. Hotelli on tunnettu näyttävistä gaala- ja juhlailloistaan, joten ateriat ovat valmistettu maailmanluokan tyyliin todella maistuviksi. Hotellista voi myös pitää erilaisia kokouksia, jonka jälkeen on mukavaa virkistäytyä monipuolisella köysiradalla ja ulkona kauniin luonnon helmassa. Hotellivierailulla virkistyvät aikuisten lisäksi myös lapset, joille on tarjolla mukavaa puuhaa SuperPark- sisäleikkipuistossa. Hotelli palvelee osoitteessa

Härkävehmaankatu 4. Hyvinkää. Tiesitkö, että sekä tunnelmallisista kotimaisista että ulkomaisista hotelleista kaiken oleellisen kertoo selkeä ja monipuolinen verkkosivusto, johon kannattaa mennä tutustumaan jo tänään!

Hotel Bridget Inn, Naantali

Varsinais-Suomen kuuluisasta kauneudesta kertoo kaikkien tuntema Naantali Muumimaailmoineen ja tyylikkäine majoituspaikkoineen. Tervetuloa Hotel Bridget Inn -hotelliin vaikkapa pidemmälle vierailulle. Kesäisin Naantalista voi bongata kauniin luonnon, meren ja monien palveluiden lisäksi vaikkapa Suomen presidentin vaimoineen. Naantalin keskustan tuntumassa sijaitseva kaunis puurakennus on tarkkaan entisöity. Hotelli tarjoaa tyylikkäästi sisustettuja huoneita omalla saunalla, terassilla ja vaikka omalla mukavalla keittiöllä varustettuna. Hotellista löytyy myös mahdollisuus erikoisruokavalioon, joka pitää ilmoittaa ennalta hotellihuonetta varatessa. Herkullinen aamiainen sisältyy huoneen hintaan. Hotel Bridget Inn sijaitsee osoitteessa Kaivokatu 18, Naantali.

Salpalinjan hovi, Lappeenranta

Lappeenrannasta, eli yhdestä Suomen kauneimmasta kaupungista löytyy upea kartanomainen huoneistohotelli meren läheltä ja aivan keskustan palveluiden tuntumasta. Entinen hirsirakenteinen kaunis kyläkoulu on viimeisen päälle taidokkaasti entisöity. Jokaisessa huoneessa on tarjolla oma kylpyhuone, tv- ja keittiönurkkaus. Tunnelmallinen hotelli löytyy osoitteesta

Vanha Mikkelintie 125, Lappeenranta.