Uudistunut lentokenttähotelli tutuksi

Lentokenttähotelli on monen pitkämatkalaisen arjen pelastus! Hotellissa yöpyminen auttaa jaksamaan seuraavan päivän lennon tavallista paremmin – etenkin, jos edessä on pitkä, aamuvarhaisella lähtevä lento. Näin matkaan ei tarvitse lähteä kotoa varhain, vaan lentokenttähotellissa ehtii nukkua edes hetken ennen lentoa.

Uudistunut GLO Hotel Airport

Paljon matkustelevalle perheelle on varmasti hyvä uutinen, että GLO Hotel Airport, suosittu lentokenttähotelli, on uudistunut. Etenkin aamiaistarjonnan uudistuminen on varmasti hyvä uutinen perheelle, joka haluaa päästä matkaan mahdollisimman helposti ja mutkattomasti. Etenkin pienten lasten kanssa matkustavat vanhemmat voivat kokea hotelliaamiaiset haastavina, ellei aamiaistarjonta ole riittävän monipuolista nirsoileville pienokaisille. Aivan erityisen ryhmä ovat erityisruokavaliota noudattavat perheet, jotka tarvitsevat tietynlaista aamiaista, jotta matka alkaa mukavissa ja rentouttavissa merkeissä ja jotta aamiaispöydästä löytyisi jotakin myös perheen erityisruokavaliota noudattaville lapsille.

GLO Hotel Airportin sijainti on näppärä, sillä se sijaitsee lentokenttäterminaalissa. Hotelliin kuljetaan tuloaulan kautta opasteita seuraamalla. GLO Hotel Airport tekee tiivistä yhteistyötä lentokentän ravintoloiden kanssa, minkä ansiosta voit nauttia myös aamiaisesta lentoasemalla, vaikka hotellilla ei olekaan ravintolaa. Hotelli on luonut sinua varten kolme aamiaiskokonaisuutta. Voit siis valita mieleisesi aamiaisvaihtoehdon kolmesta erilaisesta vaihtoehdosta.

Riittäisikö RestPod tarpeisiisi?

Jos tarvitset rentoutumistilaa vain pariksi tunniksi, kannattaa harkita GLO Hotel Airportin RestPodeja, jotka on tarkoitettu lyhytaikaiseen rentoutumiskäyttöön. RestPodit ovat yksityistiloja, joissa voi levätä tai työskennellä. Voit varata RestPodin käyttöösi 4 – 7 tunnin ajaksi ja RestPod voikin olla hyvä vaihtoehto hotellihuoneelle, jos tarvitset tilaa vain lyhyeksi ajaksi. Vaikka päättäisitkin tällä kertaa yöpyä GLO Hotel Airportin hotellihuoneessa, kannattaa RestPod-vaihtoehto pitää mielessä tulevaisuuden reissuja silmällä pitäen! Esimerkiksi lasten kasvaessa perheen matkustuskäytännöt voivat muuttua, jolloin voi käydä niin, että mikä toimii tänään, ei ehkä toimikaan enää ensi vuonna!