Luo hotellitunnelmaa kotiisi

Covid-19-epidemia on muuttanut tapaamme olla ja elää. Erityisen voimakkaasti se on vaikuttanut intoomme matkustaa, sillä moni aiemmin innokas matkailija on alkanut nähdä entistä enemmän vaaranpaikkoja aiemmin aivan tavallisina pitämissämme toiminnoissa, kuten lentomatkustuksessa ja hotelliyöpymisissä. Kodeista on tullut entistä voimakkaammin ihmisten turvasatamia ja kun matkustaminen on selkeästi vähentynyt epidemian myötä, haluaa yhä useampi luoda hotellitunnelmaa omaan kotiin. Tämä onkin oivallinen idea, sillä mikäpä olisikaan parempi paikka päästä nauttimaan hotellitunnelmasta kuin oma koti?

Aloita kylpyhuoneesta

Monelle yksi hotellin parhaista elämyksistä on siisti kylpyhuone, josta löytyy ylelliset aamutakit ja pyyhkeet sekä hyvälaatuiset suihkugeelit ja hiustenhoitotuotteet. Panosta näihin myös kotona! Vaihda nukkaantuneet ja kuluneet pyyhkeet uusiin, muhkeisiin ja laadukkaisiin pyyhkeisiin ja asettele ne kylpyhuoneessasi näyttävästi esille.

Laadukkaita hiustenhoitotuotteita löydät Olaplex-verkkokaupasta, joka on erikoistunut hiusten tehohoitoon sekä laadukkaisiin hoitoaineiseen ja shampoisiin. Voit selata sivuston tuotteita esimerkiksi toivomasi tuotetyypin, hintaryhmän tai hiustyyppisi mukaan. Sivustolta löytyvät Olaplexin tuotteet ovat erityisen himoittuja ja haluttuja ja tuotemerkiltä löytyy ratkaisu hyvin monenlaisiin hiusongelmiin.

Makuuhuone kuntoon

Toinen erityisen tärkeä huone hotellitunnelman luomisessa omaan kotiin on makuuhuone, joten siirry seuraavaksi miettimään, kuinka saisit omaan makuuhuoneeseesi edes ripauksen hotellihuoneiden tyylikkyyttä ja viihtyisyyttä. Yksi tärkeimmistä elementeistä ovat oikeanlaiset lakanat ja miellyttävä patja. Halutessasi makuuhuoneeseesi hotellitunnelmaa suosi satiinista tai puuvillasatiinista valmistettuja laadukkaita lakanoita. Moni suosii valkoisia lakanoita, koska valkoinen on usein hotelleissa käytetty lakanaväri. Lisäksi valkoinen piristää muutenkin makuuhuonetta ja on sikäli helppo sävy, että se sopii yhteen kaikenlaisten värien kanssa.

Kutsuvaan vuoteeseen kannattaa panostaa, mutta muuten makuuhuoneen ympäristö saa olla yksinkertaisen tyylikäs. Yöpöytään kannattaa panostaa asettelemalla pöydälle jotakin tunnelmaan ja tyyliin sopivaa, kuten tuoksukynttilä tai ajattomia ja yksinkertaisia marmoriesineitä. Myös maljakko vaikkapa tyylikkäillä riikinkukon sulilla voi olla näyttävä pieni yksityiskohta. Myös matoilla voi luoda huoneeseen hotellimaista tunnelmaa. Suosi pehmeitä ja ylellisiä mattoja tavoitellessasi hotellitunnelmaa.

Osa haluaa television makuuhuoneeseensa, kun taas osa on sitä mieltä, ettei televisio missään tapauksessa kuulu makuuhuoneeseen. Pimennysverhot löytyvät monista hotellihuoneista ja ovat hyvä vaihtoehto myös kodin makuuhuoneeseen. Ne auttavat monia nukahtamaan entistä helpommin ja nukkumaan aiempaa sikeämmin ja levollisemmin.