Suomen parhaiten sisustetut hotellit – näissä yksityiskohdat on otettu huomioon

Suomi tunnetaan laadukkaista ja ylellisistä sekä erikoisista hotelleista. Esimerkiksi lappalaisuuden teemaa on tuotu myös Etelä-Suomen hotelleihin. Kun puhutaan Lapista, niin mieleen tulevat tietysti ensin lasi-iglut. Niiden sisustus ei välttämättä ole suuressa roolissa, sillä tärkein tekijä on nähdä upea tähtitaivas ja revontulet. Suomesta löytyy kuitenkin myös sellaisia hotelleja, joissa sisustus on pääosassa. Sisustuksella voidaan tuoda esimerkiksi ripaus luksusta arkeen.

Jos hotelli haluaa panostaa sisustukseen, ovat tekstiilit, huonekalut ja värimaailma suuressa roolissa. Esimerkiksi tapetti on hyvä keino viedä sisustusta haluamaansa suuntaan. Monissa hotelleissa on niin sanottuja teemahuoneita. Teemahuoneet voivat olla esimerkiksi meriteemaa tai noudattaa rauhoittavaa sisustustyyliä. Joissakin hotelleissa on mahdollista pyytää itselleen tietynlaista huonetta, jos matkustajalla on sellainen mielessä.

Tutustu ainakin näihin hotelleihin

Yksi tutustumisen arvoisista hotelleista on Hotel Sveitsi, joka sijaitsee Hyvinkäällä. Se tarjoaa kävijöille tasokasta majoittumista sekä loistavan sijainnin aivan luonnon keskellä. Hotellin vierestä löytyy myös Sveitsin laskettelukeskus, jossa voi viettää päivän aktiviteettien parissa. Hotelli Sveitsin huoneet tunnetaan pohjoismaisesta tyylistään ja osa huoneista on myös omalla saunalla varustettuja. Se lisää vielä enemmän pohjoismaisuuden tunnetta, sillä sauna kuuluu olennaisena osana Pohjoismaihin. Oma sauna hotellihuoneessa tuo myös pientä luksusta lomaan.

Solo Sokos Hotel Torni Tampereella on upea pilvenpiirtäjä, joka kohoaa 88 metrin korkeuteen. Jo hotellin ulkoasu on siis todella näyttävä. Hotellihuoneet on sisustettu industriaaliseen tyyliin, mikä jakaa mielipiteet. Tässä hotellissa on pakko käydä paikan päällä yöpymässä, jotta huoneiden sisustuksen voi nähdä ja kokea. Vastaavaa sisustusta ei tule vastaan aivan joka hotellissa, joten Solo Sokos Hotel Torni ainakin erottuu joukosta.

Turussa sijaitseva Park Hotel taas on pieni hotelli, jonka ulkoasu on erittäin näyttävä ja jopa romanttinen. Sitä voikin kutsua oikeaksi jugend-hotelliksi, mikä on monenlaisten matkaajien mieleen. Park Hotel sopii niin aikuisten keskeisen loman viettoon kuin lapsiperheellekin. Myös hotellin huoneissa näkyy niin sanotusti menneen ajan tunnelma. Huoneista ei ole sisustettu moderneja, vaan aika ja varsinkin ajan patina saa näkyä. Se näkyy kuitenkin kauniilla tavalla, eikä hotelli missään nimessä ole vanhahtava tai huonokuntoinen. Se on kaikkea muuta. Park Hotel on hyvin pidetty, kaunis ja vanha hotelli.