Maailman upeimmat hotellit

Hotellisisustus huokuu ylellisyyden ja luksuksen tuntua.

Valtavia uima-altaita, ylellisiä sviittejä, viiden tähden huonepalvelu ja upeat näkymät hotellihuoneesta – nämä ominaisuudet yhdistävät maailman parhaimpia hotelleja. Moni haaveilee lomasta maailman huippuluokan hotelleissa Dubain korkeissa pilvenpiirtäjissä tai Malediivien paratiisirannoilla. Maailman upeimmat hotellit tarjoavat asiakkailleen monipuolista ja ylellistä palvelua. Drinkit rantabaarissa, spa-palvelut ja seitsemän ruokalajin illallinen ovat asioita, joista pääsee takuulla nauttimaan maailman parhaissa hotelleissa. Hotellihuoneet itsessään on sisustettu korkealaatuisilla materiaaleilla, ja jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Silkkiset valkoiset lakanat, pehmeät pyyhkeet ja designer-huonekalut – kukapa ei haluaisi viettää unelmalomaa tällaisessa ympäristössä. Kaikki varmasti tietävät, miten mukavalta hotellin lakanat tuntuvat, ja kuinka oma sänky ei tunnu enää yhtään houkuttelevalta onnistuneen loman jälkeen. Valitettavasti nämä maailman upeimmat luksushotellit ovat samalla myös maailman kalleimpia, ja harvan mattimeikäläisen kukkaro taipuu tällaiseen luksukseen. Onneksi kalliille luksuslomalle on kuitenkin olemassa edullisempia vaihtoehtoja. Ylellisen hotellisisustuksen voi nyt nimittäin tuoda omaan kotiin! Lue parhaat vinkit, millä elementeillä saat luotua myös omaan kotiisi hotellitunnelman, eikä sinun tarvitse lähteä enää lomalle kauas, jotta voisit nauttia luksuksesta.

Näin luot hotellityylin omaan kotiisi

Jos olet liian kiireinen lähtemään lomalle tai haluat nauttia jokapäiväisestä arjen luksuksesta, miksipä et sisustaisi kotiasi hotellisisustuksen tyyliä mukaillen? Jo pienellä sisustuksen päivityksellä ja mukavilla yksityiskohdilla voit saada kotiisi täysin uuden tunnelman. Hotellit on tehty pääasiassa rentoutumista ja lomailua varten, joten tämä näkyy myös niiden sisustuksessa. Hotelleja on lukemattomia eri tyylisiä. Toiset ovat huippumoderneja ja suosivat minimalistista sisustusta, kun taas toiset hotellit keskittyvät sisustuksessaan laadukkaaseen antiikkiin ja romanttiseen tunnelmaan. Yhteisiä tekijöitä kaikkien huippuluokan hotellien sisustuksessa ovat kuitenkin ylellisyys ja laadukkaat materiaalit. Kun haluat panostaa sisutuksessa ylellisyyteen, kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti harmoniseen ja hillittyyn värimaailmaan. Seinät ja lattiat kannattaa pitää vaaleina, jotta voit käyttää enemmän värejä huonekaluissa ja koriste-esineissä. Materiaalien suhteen kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti niiden laadukkuuteen. Silkkitekstiileillä ja laadukkaasta materiaalista valmistetuilla valkoisilla lakanoilla saat kotiisi nopeasti ylellistä hotellisisustuksen tuntua. Kunnon lakanat ovat hyvä sijoitus, joka kestää käytössä vuosikausia ja ilahduttaa sinua joka ilta, kun nukkumaanmenoaika koittaa. Erikokoisilla koristetyynyillä saat luotua sisustukseen muhkeutta ja mukavuutta. Lisää tyynyjä rohkeasti olohuoneen sohvalle sekä sängylle koristeeksi. Kokeile näitä vinkkejä ja luo viihtyisä hotellityyli kotiin helposti!

Hanki kotiisi hotellisisustuksen elementit

Jotta saisi kopioitua kotiin ylellisen hotellityylin, ei onneksi tarvitse lähteä shoppailemaan tukkuihin tai kalliisiin sisustuskauppoihin, sillä furniturebox.fi toimittaa edulliset huonekalut ja sisustustarvikkeet helposti suoraan kotiin. Jos haluat uusia sisustuksesi perusteellisemmin kuin vain vaihtamalla tekstiileitä ja pieniä yksityiskohtia, kannattaa sijoittaa kerralla kunnon huonekaluihin, jotka kestävät vuosien käyttöä sekä laadun että tyylin näkökulmasta. Puiset ja nahkaiset huonekalut ovat tyylikkäitä ja tuovat entistä enemmän luksushotellin tuntua kotiisi. Huonekalujen värimaailma kannattaa pitää hillittynä, mikä tekee niistä ajattomia ja takaa sen, että ne miellyttävät silmääsi vielä viiden vuoden päästäkin. Koristetyynyjen lisäksi voit tuoda sisustukseen väriä myös muilla tekstiileillä, kuten matoilla ja verhoilla. Koriste-esineet sen sijaan kannattaa valita tarkkaan ja pitää niiden määrä pienenä. Muutamalla harkitulla yksityiskohdalla saat luotua kotiisi persoonallisuutta. Jos koristeita on liikaa, lopputulos voi olla kuitenkin tunkkainen ja sekava. Selaamalla valikoimaamme voit inspiroitua erilaisista sisustustyyleistä ja löytää omat suosikkisi. Piditpä sitten modernin hillitystä tyylistä tai kirkkaista väreistä, muutaman muistisäännön avulla teet kodistasi ylellisen ja rentouttavan paikan, joka vetää vertoja jopa maailman hienoimmille hotelleille.