Hotelli Kakslauttanen tarjoaa uskomatonta pohjoisen lumoa

Useimmiten lomalle lähdetään lämpöisiin kohteisiin, joissa aurinkoa piisaa ja tunnelma on katossa. Yhä useampi valitsee kuitenkin lomakohteekseen jotain aivan erilaista – sellaista, jota voi todella kutsua ikimuistoiseksi elämykseksi. Matkakohde on yleensä se tärkein tekijä, kun matkaansa suunnittelee, mutta viime aikoina on syntynyt muutamia todella mielenkiintoisia hotelleja, joiden konseptit saavat ne tuntumaan jo itsessään houkuttelevilta matkakohteilta. Pohjoismaista löytyy tällaisia ainutlaatuisen konseptin tarjoavia hotelleja, joiden kärkijoukkoon voidaan ehdottomasti nostaa hotelli nimeltään Kakslauttanen. Kyseessä on upea neljän tähden hotelli Pohjois-Lapissa, jota toisinaan kutsutaan myös iglukyläksi.

Revontulia voi ihailla sängyllä makoillen

Kun kaiken muun on jo kokenut, hakevat turistit elämyksiä Lapin eksotiikasta. Kakslauttasen kohdalla on oivallettu kaikki ne asiat, jotka arktisessa luonnossa matkailijoita viehättävät. Kakslauttanen on siitä erilainen hotelli, että se tarjoaa majoitusmuotona moderneja igluja. Matkailijoille tarjoutuu otollinen tilaisuus ihailla revontulia ja pikimustaa tähtitaivasta vaikka sängyssä rennosti makoillen, sillä näissä igluissa on läpinäkyvä lasikatto. Tässä hotellissa viihtyvät aivan erityisesti romanttista lomaa viettävät pariskunnat, mutta myös perheet voivat täällä saada ikimuistoisia kokemuksia. Enimmäkseen Kakslauttasessa yöpyy kansainvälisiä turisteja, vaikka toki suomalaisetkin osaavat arvostaa Kakslauttasen tarjoamia mahdollisuuksia. Pohjoinen eksotiikka houkuttelee tähän hotelliin aivan erityisesti aasialaisia turisteja kuten japanilaisia, hongkongilaisia, kiinalaisia, eteläkorealaisia, taiwanilaisia, thaimaalaisia, singaporelaisia sekä malesialaisia. Erityisesti mahdollisuus nähdä revontulia kiinnostaa monia Kakslauttaseen saapuvia matkailijoita.

Suomen Lapin villi luonto astuu parhaimmalla mahdollisella tavalla edukseen tässä lomakylässä, joka on rakennettu poikkeuksellisen kauniiseen paikkaan. Tämä onkin yksi maailman ainutlaatuisimmista ja uskomattomimmista hotelleista, jonkamaine on kiirinyt joka puolelle kulovalkean tavoin. Tämä hotelli on esiintynyt lukemattomissa matka-aiheisissa artikkeleissa ja blogeissa ja lisänäkyvyyttä se sai pari vuotta sitten Ralph Laurenin muotikuvausten myötä, sillä ne kuvattiin Kakslauttasen upeissa puitteissa.

Luonnon keskellä ja silti lähellä lentokenttää

Hotelli sijaitsee keskellä Lapin erämaata melko lähellä napapiiriä. Lähistöllä sijaitsee Urho Kekkosen luonnonpuisto, jonka moni suomalainen tietää olevan maamme suurin kansallispuisto. Luonnon tällä alueella sanotaan olevan kenties maailman puhtainta ja turmeltumattominta, ja hotellissa yöpyessään kannattaakin käydä tutustumassa sen ympärillä olevaan upeaan luontoon. Vaikka hotelli onkin keskellä luonnon helmaa, on se matkailijoille silti helposti saavutettavissa. Mikäli alueelle saapuu lentäen, on lähin lentokenttä siinä tapauksessa Ivalossa. Sieltä kestää noin kolmekymmentä minuuttia ajaa Kakslauttasen lomakylään. Monet matkailijat sopivat hotellin kanssa etukäteen kuljetuksista, jolloin kentällä odottaa saapuvaa matkailijaa hotellin kuljettaja, joka kyyditsee vieraat määränpäähänsä.

Hotellin palvelut

Kakslauttanen tarjoaa mahtavien maisemien lisäksi erinomaisen kavalkadin erilaisia palveluita. Hotellista löytyy tietenkin savusauna, joka täydentää suomalaisen kulttuurin tarjoaman elämyksen lopullisesti. Mikäli nälkä yllättää, ei hotellista tarvitse poistua minnekään etsimään ruokaa, sillä siltä löytyy ikioma hirsimökissä sijaitseva ravintola. Kyseessä ei ole ihan mikä tahansa ravintola, vaantässä ravintolassa kiemurtelee pieni sisätiloihin rakennettu lohia kuhiseva joki, josta saa itselleen illallista. Ilta voikin jatkua hilpeissä tunnelmissa esimerkiksi ravintolan yhteydessä toimivassa jääbaarissa, joka tarjoilee monenlaisia drinkkejä janoisille hotellivieraille.

Vaikka tässä hotellissa majoittuukin enimmäkseen yksityishenkilöitä, järjestetään siellä myös silloin tällöin erilaisia PR-tilaisuuksia. Monet mainostajat käyttävät mielellään Kakslauttasen hulppeita puitteita ja vertaansa vailla olevaa ympäristöä kuvauksissaan.