Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä

– jos haluat yöpyä Helsingissä keskeisellä paikalla, josta on hyvät kulkuyhteydet kaikkialle Helsinkiin
– jos etsit Helsingistä majoituspalvelua, joka sopii erinomaisesti myös lapsiperheille
– jos etsit laadukasta hääsviittiä huonepalveluineen
– jos haluat käyttää kylpylämme palveluita
– jos haluat käyttää monipuolisen kuntosalimme palveluita
– jos haluat vuokrata saunaosastomme esimerkiksi polttareita varten ja jos haluat tilata yksityistilaisuuteen myös ruokatarjoilun
– jos haluat viettää hääsi kokonaisuudessaan hotellissamme
– jos haluat vuokrata konferenssitilojamme esimerkiksi seminaaria varten
– jos olet kiinnostunut edullisista konferenssipaketeistamme, jotka sisältävät konferenssitilojemme käytön, koko konferenssiryhmän majoittumisen sekä koko konferenssiryhmän ruokailut
– jos haluat osallistua lappilaiseen iltaamme tai jos haluat tilata sellaisen yksityistilaisuutena esimerkiksi polttareihin
– jos halut tilata meiltä catering-palveluita, kuten ruokalistojen suunnittelun ja valmistuksen sekä kakkujen valmistuksen esimerkiksi häihin
– jos haluat pyytää hinta-arvion suunnittelemistasi juhlatarjoiluista
– jos haluat lisätietoja välittämistämme laivamatkoista hinta- ja reittitietoineen
tai
– jos haluat lisätietoja Helsingin nähtävyyksistä.

Hotellin vastaanotto

Hotellimme sijaitsee osoitteessa Helsingintie 100. Löydät helposti perille rautatieasemalta kävelemällä rautatieaseman länsikulmasta lähtevää Helsingintietä pitkin luoteeseen kunnes saavut hotelliimme, jonne on matkaa rautatieasemalta vain noin 200 metriä. Meillä on runsaasti pysäköintitilaa, jos tulet omalla autolla. Pysäköiminen on kaikille asiakkaillemme maksutonta.

Jos haluat tehdä huonevarauksen tai haluat tiedustella konferenssipakettejamme, voit soittaa hotellin vastaanottoon numeroon +358 90786950 maanantaista tiistaihin kello 8-20, keskiviikosta torstaihin kello 9-21, perjantaisin kello 9-16 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10-15. Jos puheluusi ei vastata, voit jättää viestin vastaajaan äänimerkin kuultuasi. Kerrothan viestissäsi nimesi, yhteystietosi, joista sinut tavoittaa vastaanoton puhelinpalvelun aukioloaikoina sekä sen mitä asia koskee. Palaamme asiaan mahdollisimman pian! Muina aikoina puhelinpäivystyksemme vastaa vain hätätapauksissa eikä tee uusia varauksia. Puhelinnumero hätätapauksia varten on +358 9087654321.

Voit lähettää vastaanotolle myös sähköpostia osoitteella vastaanotto@A-hotelli.fi . Kerrothan viestissäsi nimesi, yhteystietosi, joista sinut tavoittaa vastaanoton puhelinpalvelun aukioloaikoina sekä sen mitä asia koskee. Palaamme asiaan mahdollisimman pian! Otathan kuitenkin huomioon, että kiireisimpinä aikoina viesteihin vastaaminen saattaa kestää useamman arkipäivän. Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme, että soitat!
Jos haluat varata hääsviitin, olethan yhteydessä hotellin vastaanottoon hyvissä ajoin ennen H-hetkeä, koska sviittimme ovat erittäin suosittuja. Samoin jos suunnittelet häiden, konferenssin tai muun suuren tilaisuuden pitämistä hotellissamme, neuvomme ottamaan yhteyttä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta voimme järjestää kaiken toiveidesi mukaan.

Catering

Jos haluat varata catering-palveluitamme, voit soittaa suurkeittiömme vastaavalle henkilölle Annika Laineelle, joka vastaa kaikista ruokatilauksista. Suurkeittiön puhelinnumero on +358 987654320. Annika päivystää puhelimessa maanantaista tiistaihin kello 12-14, keskiviikosta torstaihin kello 14-16 sekä perjantaisin kello 16-17. Muina aikoina voit jättää Annikalle viestin vastaajaan äänimerkin kuultuasi. Kerrothan viestissäsi nimesi, yhteystietosi, joista sinut tavoittaa suurkeittiömme puhelinpalvelun aukioloaikoina sekä sen mitä asia koskee. Annika palaa asiaan mahdollisimman pian!

Olethan ajoissa liikkeellä. Esimerkiksi hääkakkutilaukset tulee tehdä vähintään kuukautta ennen H-hetkeä eikä tilauksiin voi enää tehdä muutoksia viikkoa ennen H-hetkeä. Voit sopia Annikan kanssa myös esimerkiksi erilaisten hääkakkujen maistelutilaisuudesta, jolloin voit varmistaa, että tilaamasi kakku on juuri toiveidesi kaltainen.

Lappilaisiin iltoihin tulee ilmoittautua vähintään viikkoa ennen niiden toteutuspäivää. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti. Jos haluat tilata lappilaisen illan yksityistilaisuutena, ole yhteydessä Annikaan vähintään kaksi viikkoa ennen suunniteltua ajankohtaa. Tilaamme lappilaisten iltojen ruokien raaka-aineet suoraan Lapista, jolloin tarvitsemme iltojen valmistelua varten riittävästi aikaa. Lappilaisia iltoja ei voi myöskään perua enää viikkoa ennen tilattua ajankohtaa.

Tervetuloa meille nauttimaan sekä arjesta että juhlasta!